Galileo HAS Initial Services Declaration

Avui s'ha anunciat la declaració del servei inicial del servei d'alta precisió (HAS) de Galileo. Així doncs, Galileo HAS passa oficialment d'una fase de proves a la prestació del servei inicial de HAS.

El Galileo HAS és un servei d'accés obert i gratuït basat en la prestació de correccions precises (òrbites rellotges, biaixos) transmeses en el senyal Galileo E6 (E6-B, component de dades) des d'un subconjunt dels satèl·lits Galileo, així com via Internet, permetent a l'usuari aconseguir un millor rendiment de posicionament.

Les correccions precises proporcionades pel servei d'alta precisió de Galileo permeten als usuaris reduir l'error associat a l'òrbita i els rellotges proporcionats mitjançant els missatges de navegació del servei obert de Galileo i les dades de navegació del servei de posicionament estàndard GPS. Aquestes correccions, juntament amb els biaixos proporcionats pel servei i quan es processen per un algorisme adequat, permeten el càlcul d'una solució PVT d'alta precisió en temps real.

Les futures evolucions del servei milloraran progressivament el rendiment que ofereix actualment el Servei Inicial de HAS.

Els següents documents de referència HAS es publiquen a la Biblioteca Electrònica del portal web de la GSC

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació tècnica en el marc de la Fira de Sant Miquel

Simposi d'EUREF 2024 a l'ICGC

Manteniment en el centre de càlcul de l'ICGC