Publicació del nou Portal de l'SPGIC

Avui s’ha publicat el nou Portal de l’SPGIC, amb nous serveis i també amb un recull d’enllaços i funcionalitats ja vigents a dia d’avui. 

En la part superior, els usuaris poden “Registrar-se a CatNet” o “Recordar contrasenya” i “Accedir als serveis NTRIP de posicionament en temps real de la xarxa CatNet”, o consultar “Què són i com s’utilitzen els serveis de la xarxa CatNet?”.

Cal destacar també l’entrada en funcionament del nou portal “Estat de les estacions CatNet i els serveis en temps real”. 

Aquest portal mostra, en temps real, l’estat de funcionament de les 16 estacions de la xarxa CatNet, amb les afectacions i el nombre de satèl·lits que cadascuna proveeix per als diferents serveis de posicionament. També s’hi pot consultar l’estat dels serveis en temps real, de forma genèrica, en base a l’indicador semafòric de la part superior .

El Portal de l’SPGIC també facilita l’accés a la nova interfície de la “Botiga RINEX per generar fitxers a mida i d’estacions virtuals”. 


El nou Portal de l’SPGIC també inclou enllaços al portal del CADI - Centre d’Anàlisi de Dades GNSS de l’ICGC i permet consultar les “Coordenades i velocitats ITRS/ETRS de les estacions de la xarxa CatNet”, entre altres accessos directes per descarregar fitxers RINEX, fitxers oficials de coordenades o LOGs de les estacions, així com calibratges absoluts individuals de les antenes de CatNet, i les fitxes dels 100 Cims o la XU.

A la part inferior s'hi poden consultar els darrers posts del "Blog - Posicionament a l'ICGC" i diferents enllaços de webs relacionats i d'interès.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació tècnica en el marc de la Fira de Sant Miquel

Manteniment en el centre de càlcul de l'ICGC

Manteniment en el centre de càlcul de l'ICGC