Distribució de fitxers mixtes de navegació de la xarxa CatNet

Des del dia 9 d’abril, els directoris de fitxers RINEX diaris d'observacions del servidor Geofons (FTP o  HTTPS) contenen també un únic fitxer “diari” de navegació mixt (amb les constel·lacions GPS, GLO, GAL i BDS) per a cadascuna de les estacions CatNet.

A més, i com a nou servei, els directoris de fitxers RINEX horaris d'observacions del servidor Geofons (FTP o HTTPS) contenen també 24 fitxers “horaris” de navegació mixtes (amb les constel·lacions GPS, GLO, GAL i BDS) per cadascuna de les estacions CatNet.

Aquests canvis faciliten la gestió de la informació als usuaris i n'agilitzen la seva distribució, de forma que es dona accés a nous fitxers horaris de navegació cada hora, sense que sigui necessari esperar al fitxer diari del dia següent per poder-los descarregar i utilitzar.

Els fitxers “mixtes” de navegació compleixen amb l’estàndard RINEX (version 3.05) i aquesta actuació també pretenen donar resposta a la recomanació: “It is encouraged to generate mixed navigation message files, i.e. files containing navigation messages of more than one satellite System”.

En qualsevol cas, si fos necessari generar cadascun dels 4 fitxers de navegació per separat, es pot descarregar l'eina que s'ha generat amb aquest objectiu.

Per qualsevol consulta, dubte, aclariment o suggeriment, no dubteu a utilitzar el correu geofons@icgc.cat o el blog https://geofons.blogspot.com.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació tècnica en el marc de la Fira de Sant Miquel

Simposi d'EUREF 2024 a l'ICGC

Manteniment en el centre de càlcul de l'ICGC