Publicació del nou Portal de l'SPGIC

Avui s’ha publicat el nou Portal de l’SPGIC, amb nous serveis i també amb un recull d’enllaços i funcionalitats ja vigents a dia d’avui. 

En la part superior, els usuaris poden “Registrar-se a CatNet” o “Recordar contrasenya” i “Accedir als serveis NTRIP de posicionament en temps real de la xarxa CatNet”, o consultar “Què són i com s’utilitzen els serveis de la xarxa CatNet?”.

Cal destacar també l’entrada en funcionament del nou portal “Estat de les estacions CatNet i els serveis en temps real”. 

Aquest portal mostra, en temps real, l’estat de funcionament de les 16 estacions de la xarxa CatNet, amb les afectacions i el nombre de satèl·lits que cadascuna proveeix per als diferents serveis de posicionament. També s’hi pot consultar l’estat dels serveis en temps real, de forma genèrica, en base a l’indicador semafòric de la part superior .

El Portal de l’SPGIC també facilita l’accés a la nova interfície de la “Botiga RINEX per generar fitxers a mida i d’estacions virtuals”. 


El nou Portal de l’SPGIC també inclou enllaços al portal del CADI - Centre d’Anàlisi de Dades GNSS de l’ICGC i permet consultar les “Coordenades i velocitats ITRS/ETRS de les estacions de la xarxa CatNet”, entre altres accessos directes per descarregar fitxers RINEX, fitxers oficials de coordenades o LOGs de les estacions, així com calibratges absoluts individuals de les antenes de CatNet, i les fitxes dels 100 Cims o la XU.

A la part inferior s'hi poden consultar els darrers posts del "Blog - Posicionament a l'ICGC" i diferents enllaços de webs relacionats i d'interès.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació tècnica en el marc de la Fira de Sant Miquel

Simposi d'EUREF 2024 a l'ICGC

Manteniment en el centre de càlcul de l'ICGC