Simposi d'EUREF 2024 a l'ICGC

Benvolguts companys i amics,

A l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) estem encantats de convidar-vos a participar al Simposi d'EUREF 2024 a Barcelona, del 5 al 7 de juny de 2024.

També us convidem a participar al tutorial “GNSS contributions to Space Weather monitoring”, previst per al 4 de juny, presentat per dos importants grups de recerca amb una àmplia experiència en aquest tema, gAGE/UPC i UPC-IonSAT. Estem segurs que valdrà la pena assistir a aquest tutorial sobre un tema tan rellevant del càlcul GNSS d'alta precisió.

A la pàgina web del simposi, ja disponible a https://euref-symposium.atlantidaviatges.com/, podeu trobar informació detallada sobre el lloc, informació del viatge, presentació d'abstracts, detalls del programa, inscripcions i altra informació útil per a la vostra estada.

El registre i l'enviament d'abstracts ja estan oberts, de manera que podeu procedir a registrar-vos vosaltres mateixos i els vostres acompanyants a l'esdeveniment i, si us plau, podeu començar a enviar els abstracts. En aquest sentit, ens agradaria destacar que els abstracts són necessaris tant per a presentacions com per a pòsters així que, si us plau, indiqueu la vostra elecció al formulari d'enviament.

Esperem veure-us a Barcelona!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació tècnica en el marc de la Fira de Sant Miquel

Manteniment en el centre de càlcul de l'ICGC